Sint Nicolaas Centrale Groningen

Over Ons

Wat doet de Sint Nicolaas Centrale Groningen?

Bij dé Sinterklaas Centrale van Groningen kun je terecht voor het huren van een professionele Sinterklaas en Pieten in Groningen voor bedrijven, evenementen, shows, mediaproducties, winkel(centra), verenigingen, scholen én voor bij je thuis. 

Daarnaast huur je bij de Sint Nicolaas Centrale Groningen Sinterklaas en Pieten kostuums voor jouw eigen Sinterklaasfeest. Er is volop keuze in ruim 100 professionele televisie kostuums in diverse kwaliteiten en maten.

Tevens organiseert, begeleid en faciliteert de Sint Nicolaas Centrale Groningen complete (stads) intochten, waaronder de Sinterklaasintocht van Dokkum (organisatie landelijke intocht 2017). Met diverse unieke acts wordt een ieder langs de route door de acteurs van de Sinterklaascentrale vermaakt. 

De Sint Nicolaas Centrale Groningen ontzorgt jouw bij het organiseren van een Sinterklaasintocht en denkt graag met je mee!


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Wie is de Sint Nicolaas Centrale Groningen?

De Sint Nicolaas Centrale Groningen is een jong en creatief team die in 2011 is begonnen met het vertolken van de rol van Sinterklaas en Piet. De passie voor het Sinterklaasfeest is dusdanig toegenomen dat deze hobbymatige aangelegenheid is uitgegroeid tot de grootste professionele Sinterklaascentrale van Noord-Nederland!

Naast de Sint Nicolaas Centrale Groningen werkt de Sinterklaascentrale ook onder de namen:

Met onze teams van ervaren acteurs zorgen wij voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest voor jouw bedrijf of evenement, Sinterklaasfeest voor jouw School, Sinterklaasfeest voor jouw stad en dorp of Sinterklaasfeest voor bij jouw thuis. Wij zijn dé Sinterklaascentrale van het Noorden! 

Sint Nicolaas Centrale Groningen is onderdeel van JiPi Entertainment.