Sint Nicolaas Centrale Groningen

Sinterklaas en Pieten huren in Groningen

Verhuur van Sinterklaas en Pieten

Sinterklaas huren voor bedrijven
Een unieke en onvergetelijke bedrijfsvoorstelling van de echte Sinterklaas en Pieten op jouw werk. Een uur lang Sinterklaasfeest voor jong en oud op jouw bedrijf in Groningen! Dit is tevens mogelijk in combinatie met een energiek voorprogramma en de huur van geluid en decoratie.
Prijsindicatie: vanaf €425,-

Sinterklaas huren voor op school 
Een feestelijk en onvergetelijk schoolbezoek van de echte Sinterklaas en Pieten op jouw school in Groningen. Een dagdeel komen onze acteurs langs voor het Sinterklaasfeest op school.
Prijsindicatie: op aanvraag.

Sinterklaas huren voor thuis
De echte Sinterklaas met Piet komt bij je thuis! Onze ervaren acteurs staan voor je klaar om de kleine en “grote” kinderen te verrassen met een onvergetelijk Sinterklaas huisbezoek in Groningen. Een huisbezoek duurt circa 30 minuten en in ons online huisbezoeksysteem kun je gemakkelijk alle informatie voor de Sint zijn grote boek verwerken!
Prijs: €105,- inclusief btw, reiskosten en strooigoed.

Sinterklaas huren voor (stads) intochten 
Voor de uitvoering van een Sinterklaasintocht voor een stad en dorp in Groningen huur je bij ons een ervaren Sinterklaas met tientallen Pieten. Daarnaast helpen wij je graag bij de organisatie klus van een complete Sinterklaasintocht.

De Sint Nicolaas Centrale Groningen organiseert al meer dan 20 jaar diverse grote Sinterklaasintochten, waaronder de Sinterklaasintocht van Dokkum. In 2017 organiseerden wij de Landelijke Sinterklaasintocht!
Prijsindicatie: op aanvraag.

Professioneel Sint en Piet kostuum huren

Wij verhuren complete professionele Sinterklaas en Pieten kostuums in verschillende maten en kwaliteiten. Daarnaast hebben wij ook nog diverse decorstukken en rekwisieten in de verhuur. Bij ons huur je geen feestwinkelkwaliteit, maar uitsluitend professionele televisie kostuums.
Reserveer of vraag een prijzenlijst aan via onderstaande button.

Sinterklaas en Pieten laten schminken

Sint-boeken-Friesland

Wij grimeren en verzorgen de kostuums van Sinterklaas en Pieten op locatie of op onze bedrijfslocatie. Wij werken uitsluitend met professionele materialen van hoogwaardig kwaliteit.
Prijsindicatie: op aanvraag.

De CoolKids Sint Show

De CoolKids Sint Show is dé professionele Sinterklaasshow voor uw bedrijf, intocht of evenement! Zing en beweeg mee met de CoolKids én de leukste Pieten van Sinterklaas, zowel ouders als kinderen zullen niet stil blijven zitten! In het eerste gedeelte van de 90 min durende energieke Sinterklaasshow, zullen de CoolKids en de Pieten de zaal opwarmen voor het hoogtepunt van de dag: het bezoek van Sinterklaas! Maar verloopt alles vlekkeloos? Beleef het mee en laat je verrassen. Bekijk onderstaande video voor een impressie!

Prijsindicatie: vanaf €1.470,-