Sint Nicolaas Centrale Groningen

Diensten

Verhuur van Sinterklaas en Pieten

Sinterklaas op uw bedrijf
Een unieke en onvergetelijke bedrijfsvoorstelling van de echte Sinterklaas en Pieten op uw werk. Dit is tevens mogelijk in combinatie met een energiek voorprogramma, cadeauservice en/of huur van decoratie. 
Prijsindicatie: vanaf €370,-

Sinterklaas cadeauservice 
Bedrijven kunnen gebruik maken van onze cadeauservice. Wij leveren ingepakte Sinterklaas cadeaus af op locatie voor of tijdens onze voorstelling. Wij ontzorgen uw Sinterklaasfeest!
Prijsindicatie: €10,- | €15,- | €20,- per persoon.

Sinterklaas bij u thuis
De echte Sinterklaas met Piet komt bij u thuis! Onze ervaren acteurs staan voor u klaar om de kleine en “grote” kinderen te verrassen met een onvergetelijk bezoek. Een huisbezoek duurt circa 30 min.
Prijsindicatie: €75,-

Intochten 
Voor de uitvoering van een Sinterklaas (stads)intocht kunnen wij de echte Sinterklaas met Pieten leveren. Daarnaast kunnen wij u helpen met de complete organisatie. Tijdens de intocht voeren onze acteurs diverse acts uit.
Prijsindicatie: op aanvraag.

Professionele Sint en Pieten kostuums en accessoires huren

Wij verhuren complete professionele Sinterklaas en Pieten kostuums in verschillende maten en kwaliteiten. Daarnaast hebben wij ook nog diverse decorstukken en rekwisieten in de verhuur. Bij ons huurt u geen feestwinkelkwaliteit, maar uitsluitend professionele televisie kostuums.
Bekijk onze prijzen

Grimeren en aankleding

Wij grimeren en verzorgen de aankleding van Sinterklaas en Pieten op locatie of op onze bedrijfslocatie. Wij werken uitsluitend met professionele materialen van hoogwaardig kwaliteit. Prijsindicatie: €19,50 per persoon.

De CoolKids Sint Show

De CoolKids Sint Show is dé professionele Sinterklaasshow voor uw bedrijf, intocht of evenement! Zing en beweeg mee met de CoolKids én de leukste Pieten van Sinterklaas, zowel ouders als kinderen zullen niet stil blijven zitten! In het eerste gedeelte van de 90 min durende energieke Sinterklaasshow, zullen de CoolKids en de Pieten de zaal opwarmen voor het hoogtepunt van de dag: het bezoek van Sinterklaas! Maar verloopt alles vlekkeloos? Beleef het mee en laat je verrassen. Bekijk onderstaande video voor een impressie!

Prijsindicatie: vanaf €1.349,-

Video afspelen