Clementoni puzzel 500 friesian black horse

Clementoni 500-delige legpuzzel van 49 x 36 cm Friesian black horse. Een elegante puzzellijn ontwikkeld voor diegene met passie voor detail. Tot de verbeelding sprekende afbeeldingen, kwalitatief volle printtechniek, precisie stanstechniek, duurzaam en verfijnd materiaal.

Summertime waterballon pomp

Waterballonnen vullen zonder kraan! Vul de fles met water, neem ‘m mee en je kunt je waterballonnen ter plekke vullen met deze Summertime pompfles! Wordt geleverd met 100 ballonnen.

SportX Junior chloor- zwembril

SportX Junior zwembril, kwaliteit vier sterren, met comfortabele anti-lek pasvorm van PVC, veiligheidslenzen, UV bescherming, anti-fog systeem en hoofdband van silicone, die gemakkelijk te verstellen is. 

Air blaster single shot 9 darts

Air Blaster Single shot. Laad de foam pijltjes in de blaster, beweeg de lader naar achteren, haal de trekker over en schiet! Je kunt de pijltjes tot wel 12 meter wegschieten. Inhoud van de set: Single Shot blaster in rood of blauw en 9 pijltjes.

Summertime boomerang

Summertime Ring Flyer boomerang. Een superleuke sportieve activiteit voor het strand of in het park! Dankzij het ontwerp en het gebruikte materiaal kun je ‘m wel twee keer zo ver gooien als een normale boemerang. Tijdens de vlucht klinkt er een fluit-geluid!

Paw patrol canvas schilderset

Geef jouw creativiteit de ruimte met deze schilderset van Paw Patrol! Er zijn 4 verschillende canvas schilderijen, compleet met 12 kleuren waterverf en een penseel. Het plaatje staat voorgedrukt op het canvas.

Magnetisch tekenbord

Teken de mooiste creaties met het magnetische tekenbord en magnetische pen van Disney! Beleef urenlang tekenplezier zonder knoeien.